naslovna

moć uma za sretan život

Kakav će vaš dan ispast ovisi o vašim mislima.Naravno da na to utječu vaši susreti s drugim ljudima ili situacijama koje su izvan vašeg dosega, ali način na koji ih doživljavate i reagirati na njih ima puno veze s vama.

Vaše prve misli ujutro su vrlo važne, jer one obično kreiraju vaše raspoloženje. Na primjer, ako se probudite i počnete razmišljati "Ja sam tako umoran, ne da mise ići u školu /posao" onda će najvjerojatnije privući negativne stvari tijekom dana, a vi ćete se osjećati umorno i željeti da ste ostali kod kuće. Radi se o viđenje pozitivne strane stvari, reprogramirajte svoje misli da budu pozitivne, živite i uživajte u trenutku i situaciji u kojoj se nalazite. 


Da, važno je raditi stvari koje volite, a ako ne volite ići u školu ili na posao, mislite na pozitivne stvari o tom mjestu i pronađite što je tu najbolje za vas i dajte najbolje od sebe kako bi postigli najbolje moguće rezultate.
Evo nekih misli koje si možete ponoviti za motivaciju ...

  • Jučer je završilo sa sinoć, a danas je potpuno novi početak.
  • Shvatio/la sam da istinska sreća dolazi kad radim stvari za druge ljude.
  • Pomirio/la sam se sa svojom prošlošću, ja sam fokusiran/a na sadašnjost i vjerujem u budućnost.
  • Dovoljno sam zreo/la da promijenim svoj fokus s mojih prava na odgovornosti.

Možete li se sjetiti drugih pozitivnih misli koje bi mogle pomoći da dobijete motivaciju za svoj dan?
Voljeli bi ih pročitati, komentiraj ispod!
+385 91 2527 424
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram