naslovna

moć uma za sretan život

Seminar Silva metode

Mentalne tehnike za svjesno korištenje alfa i theta frekvencija rada mozga, za brže rješavanje problema i ostvarivanje ciljeva.

Što dobivate na seminaru Silva metode?


Svjesno funkcioniranje dubokim razinama uma, tj. u alfi i theti

Alfa i Theta razine odlikuje duboka relaksacija. Tada, ništa vas ne uznemirava. Zvukovi vam ne smetaju. Stres se otapa, strahovi i brige nestaju. Produktivnost raste. Jasno ste fokusirani na svoje ciljeve.
Na seminaru ćete boraviti na dubokim razinama relaksacije, uz stručno vodstvo iskusnih intruktora. Naučit ćete kako postići stanje duboke opuštenosti, za samo nekoliko minuta.


Otklanjanje stresa

Silva metoda razvila je mentalne tehnike pomoću kojih ćete se opustiti fizički i mentalno te otkloniti posljedice stresa. Nadalje ćete naučiti kroz redovnu primjenu kontrolirati stres i stvoriti otpornost na buduće stresne situacije.


Otklanjanje glavobolja, migrena i nesanice

Silva metoda razvila je jednostavne mentalne vježbe za uklanjanje glavobolja, migrena i nesanice. Vježbe traju svega nekoliko minuta, mogu se izvoditi bilo gdje, a redovitom upotrebom sasvim uklanjaju glavobolje i migrene, osiguravaju dobar san te pomažu cjelokupnom zdravlju organizma.


Jasan fokus, bolja koncentracija

Alfa je ključ bržeg i efikasnijeg učenja i boljeg pamćenja, jer se informacije na Alfa razini utiskuju mnogostruko brže, a uspješnost prisjećanja informacija direktno je vezana za jačinu njihovog utisnuća. Na taj način se postiže bolja koncentracija, jasan fokus, lakše se uči, bolje se pamti - što sve podiže samopouzdanje i povećava sposobnost rješavanja problema.


Razvoj intuicije i kreativnosti

Naučit ćete kako kreativni um zaista radi i kako ga je moguće istrenirati, pojačati i aktivirati - kad god vam je to potrebno - za rješavanje svih vrsta životnih situacija i ostvarivanje ciljeva.

"Najvažnija tehnika koju sam naučila na seminaru Silva metode je kreativna vizualizacija. Počela sam primjenjivati ovu tehniku i otkrila da je začuđujuće djelotvorna: ono što sam zamišljala ostvarivalo se brzo i na neočekivan način. Fascinirale su me ove mogućnosti.”
Shakti Gawain, autorica knjiga: "Kreativna vizualizacija", "Živjeti u svjetlosti"

Kreativna Vizualizacija

Kreativna vizualizacija je tehnika koja se koristi u osobnom razvoju. Naučiti će te korak-po-korak kako sinhronizirati lijevu i desnu polutku mozga za postizanje ciljeva i poboljšanje kvalitete života.

Rješavanje problema i postizanje ciljeva

Svi su čuli o zakonu privlačnosti, ali često otkrivaju da im ne radi onako kako bi željeli. Otkrijte kako pravilno aktivirati svoj um putem tehnika Silva metode - tako da zakon privlačnosti radi za vas.

Djelotvornost

Redovitom primjenom mentalnih tehnika Silva metode vaše se sposobnosti usavršavaju. Učenje postaje lakše, pamćenje bolje a fokus jasan i precizan.

Termini seminara

Osnovni seminar Silva metode I dio
10./11.2.2024., Motovun, Istra - DETALJI PROGRAMA

Osnovni seminar Silva metode I  dio
13./ 14.4.2024. Zagreb

Osnovni seminar Silva metode II dio
27./ 28.4.2024. Zagreb

Intuition + Plus (PETI DAN)
18.5.2024. Zagreb

Osnovni seminar I dio 26./27.10.2024. Zagreb

Osnovni seminar II dio 9.11./10.11.2024. Zagreb

+385 91 2527 424
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram